RED

life serie

               NY FORSKNING:

Kan man virkelig  forlænge sin levealder…??

.

Den Genetiske Maskine

Hayflick teorien handler om det antal gange en normal menneskecelle kan dele sig, før celledelingen stopper.

Hver gang en celle gennemgår celledeling, forkortes telomererne lidt (de DNA-strenge, der sidder på hver ende af et kromosom). Celleinddelingen ophører, når telomererne forkortes til en kritisk længde. Aldringen af cellepopulationer ser ud til at falde sammen med den samlede fysiske aldring af en organisme. 

Nobel prize

Siden opdagelsen af grundstoffet Carbon C molecylerne har det fremkaldt en intens interesse på denvidenskabelige scene på grund af dens unikke struktur og gavnlige ”medicinske” funktioner.

Det kulminerede i 1996 med Nobelprisen for kemi, der blev tildelt Kroto, Curl og Smalley for deres opdagelse.  

C60 er en bemærkelsesværdig stabil forbindelse sammensat af 60 carbonatomer arrangeret i struktur som en “fodbold” med en diameter på 0,72 nm 

Målet i sig selv er ikke at blive meget ældre, men at bevare livskvalitet og førlighed til det sidste, og når det er opnået, gør det heller ikke noget at der bliver flere år.

Ny forskning

Der er en stor gruppe forskere, de fleste fra Californien, som er overbeviste om og arbejder mod målet at forlænge livet betydeligt.

For bare syv år siden skønnede man, at man kan opnå omkring 10-15 yderligere leveår, og Hayflick-alderen på omkring 120, syntes at være mulig, selv for folk der starter  med at adresserer emnet i en voksen alder. 

For to år siden øgede man imidlertid disse prognoser til en alder på ca. 150 år baseret på den seneste  forskning.  

QUR4’ s Redlife serie er designet ud fra en sammenfatning, evaluering og forståelse af de aldersrelaterede videnskabelige forskningsresultater. 

Relsultatet udmunder i udvikling og GMP produktion (= God fremstillingspraksis) af forskellige livsstils- og potentielt livsforlængende programmer, der nemt kan forstås og anvendes af almindelige mennesker.

Redlife seriens succes ligger i viden om hvordan de skarpeste og mest banebrydende komponenter fra forskningen kan kombineres og skabe synergieffekt i kroppens selvhealende systemer.

Målet er at skrue ned for tempoet på kroppens celledeling, altså lave større afstand mellem hver deling. Derved kan man bremse kroppens eget forfald 

Grundstoffet Carbon, som i mange sammenhænge kaldes et magisk molekyle, er uden tvivl et af de nyttigeste sundhedsfremmende tilbud i dette århundrede. Carbon er medvirkende til at forbedre selve livskvaliteten på mange områder hos den enkelte og øger kroppens modstandskraft overfor vira og bakterier. Det menes også at adressere selve aldringsprocessen – og potentielt være nøglen til en markant længere levetid!

Carbon virker blandt andet som en svamp på toksiner, frie radikaler, ødelagte celler og hjælper dermed til at afgifte og genbalancere hele systemet.

Muligheden for at anvende carbon kommer nærmest som sendt fra himlen i en tid, hvor ikke alene vore fødevarer forarbejdes og behandles med en lang række pesticider og konserveringsmidler, men hvor også kvaliteten af vores vandboringer er under pres.

kombineret med et velfærdssystem, der ikke har råd til de stigende sygdomsbehandlinger og dagligt må foretage benhårde prioriteringer, har det aldrig før været mere nyttigt at kunne tilsætte Carbon i et sundhedsprodukt, sammen med resten i REDLIFE serien! 

Carbon er fx i stand til at rense de 6-8 liter fordøjelsesvæsker, der udskilles dagligt, hvilket igen hjælper med at fjerne fremmedstoffer fra blodet. 

Det binder sig til og neutraliserer toksinerne og deres metabolitter (nedbrydningsprodukter), der diffunderer tilbage i maven og tarmen.

Disse udskilles derefter i tyndtarmen fra galdekanalen (galden), hvilket forhindrer deres tilbagevenden til kroppen.

Carbon er en del af det gennembrud, som forskerne har ventet på i forbindelse med arbejdet på at forlænge den gennemsnitlige levealder.  

Kombineret med fx Resveratrol og andre helt unikke virkemidler fra Redlife serien er det ikke længere så usikkert at gå den 3. alder i møde.

Hvem vil ikke ønske en aldring fuld af liv, vitalitet og øget immunitet.

Ring for individuel vejledning og information om, hvad REDLIFE serien kan gøre for dig.

Ring +45 4261 2438

Mail: info@qur4.com

Forsøg med rotter viste at Carbon modellen næsten fordobler rottens liv, måske fordi det forhindrer dem i at få kræft eller infektionssygdomme!

Et forskningsprojekt med mus viser, at der foregår noget mere: gamle musehjerner bliver forynget, når musene indtager C60. De fungerer igen lige så godt som hjerner fra tre måneder gamle mus, når de udsættes for de samme typer opgaver.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Professor Fathi Moussa, hovedforfatter af Carbon modellen af rottestudiet siger, at Carbon modellen forhindrer oxidativ stress. Det er en ganske underdrivelse – for som hans forskning viser, beskytter Carbon modellen fuldt ud mod stærkt hepatotoksiske kemikalier (leverforgiftninger), som ellers ville være dræbe på få time.

Pust også NYT liv

i dine kæledyr!

Styrk dine hunde, katte og heste med den naturlige kraft af carbon-molekylet.

Videnskabelige undersøgelser har vist, at Carbon-infunderede i planteolier, øger levetiden for dyr dramatisk uden toksiske bivirkninger. 

 

Virkningerne af Carbon i en olivenolie opløsning, i en eksperimentel model med CCl4-forgiftning hos rotte antyder kraftigt, at virkningen på levetiden hovedsageligt skyldes dæmpningen af ​​aldersassocierede stigninger i oxidativt stress. “

Hvad gør programmet?

Reducerer:

 

Inflammation og betændelse i leddene

Toksiner og følgevirkninger af moderne Livsstil

Insulin påvirkning

Kolesterol

Cellulitis

Reumatiske celler fra at vokse

Aldrings tegn

Virus / vira

Mave /Tarm problemer

Fysiks & psykisk udmattelse

Skelet, muskel og bindevævs problemer

Regulerer:


Immunforsvaret

Diabetes, (stabiliserer blodsukkeret)

Fordøjelse

Gigt

Vægt: over eller under vægt

Stress og depression

Sygdom

Positive effekt


Bedre søvn

Hud

Hår 

Negle styrkes 

Den antivirale aktivitet i din krop 

Større udholdenhed og styrke ved træning.

Kortere regenerering efter træning