BIO-FEEDBACK

Hvad betyder Biophilia: Den medfødte glæde ved at leve i overflod og mangfoldighed
Og som manifesterer sig ved den menneskelige impuls at efterligne naturen.

Giv os dit telefon nr eller skriv os en mail eller ring til:

Elisabeth Hasfeldt

Stamceller er de grundlæggende cellulære byggesten i kroppens væv og vitale organer. De findes i alle kroppens organer, væv, blod, immunsystem og nervevæv.

Velkommen til
Test & prognoses

NLS-system (lineære biofeedback-system) er designet til at scanne alle komponenter i kroppen (organer, væv, celler, DNA osv.) Og identificere de grundlæggende årsager til ubalancer og sygdom for derefter at forslå balancering og eller behandling.

Dette ikke-lineære biofeedback-system kombinerer en avanceret informations-teknologi med aktiv homeostatisk kontrol. 

HVORFOR VÆLGER  BIOFEEDBACK

Hos “Test & Prognose” har vi to grundlæggende sandheder: 

                       Innovation & support.

Innovation: at skabe en enhed, der er utroligt nøjagtig, effektiv og brugervenlig. 

Support:  yder vore kunder stor support, forståelse og en tilgængelig kundeservice. 

Hvordan virker Bioresonance Biofeedback?

Hvert eneste organ,  væv eller  cellerne i vores krop, har en helt  forskellig og unik frekvens, dette nu muligt ved at måle atomerne rotationer i cellerne.

Når instruktioner sendes til kroppen fra hjernen, bruges dels central nerve systemet til at sende disse instruktioner og dels med hjælp fra nerver og andre molekylære hjælpemidler.

Så længe forbindelsen mellem hjernen og rygsøjlen er intakt, kan dette avanceret biofeedback-system bruge hjernen til at både lytte og hente informationen.

Bioelektrisk aktivitet af hjerner neuroner forstærkes kraftigt, så signaler, der praktisk talt ikke kan påvises ved statistiske udsving, nu ikke bare kan opdages, men også isoleres og afkodes takket være højteknologiske biofeedback-systemer.

Biofeedback-systemet ”Biophilia”, kan spore ændringerne i patologi, inflammationer eller afvigelser fra det normale celle adfærd ved at observere/lytte til karakteregenskaberne i bølgelængden, der meget præcist afslører ændringerne i vævet og kroppens celler.

Denne anvendelse af frekvensanalyse er baseret på helt utrolige opdagelser i naturvidenskaben, som gør det muligt for os at analysere den magnetisk hvirvel som tilhører ethvert biologisk objekt.

Biofeedback var designet til ikke kun at hjælpe folk med smerter, men også for at gøre det muligt for mennesker at identificere det specifikke biologiske problem. For så at tackle det med naturlige midler som Biofeedback-terapi eller andre kilder til at ændre den pågældende nuværende situation.

Biofeedback-scanning af organer og væv er ikke alt, hvad de moderne biofeedback-systemer er designet til at gøre.

Den samme teori, som blev bevist af naturforskere, gælder også terapi.

Biofeedback-terapi administreres også ved hjælp af hjerne neuroner.

De frekvenser, der bliver fundet af Biofeedback-systemet, kan vendes og sendes tilbage for at afbalancere problemerne og bibringe til et bedre helbred.

Chakra & Aura

 

Chakraerne er det elektromagnetiske felt, der omgiver ethvert levende væsen og manifesteres i det fysiske felt af elektrisk ladede genstande, der repræsenterer sig selv som forskellige farver, der omgiver kroppen.

Dette elektromagnetiske felt kan give information om en persons følelsesmæssige tilstand, kvaliteten af bevidstheden og vil bestemme sundhedsniveauet for et individuelt organ og organsystemer

 

En opsummering

Biophilia feedback systemet, læser og lytter til alle dine forskellige frekvenser af patogener, mikroorganismer og dårligt og sundt væv.

Når vi giver biofeedback-behandling, anvender vi kun de absolut korrekte frekvenser på; organer og vævet til at genvinde eller ødelægge de frekvenser der betragtes som skadelige mikroorganismer, og som optager  plads i vitale organer eller generelt i kroppen.

Målet med både regenerativ og anti-aldrende medicin er at optimere både levetiden og forbedre livskvaliteten.

Interessant!

Sådan fungerer biofeedback, og det burde da være tilgængeligt for alle.  

Alle, der er fordomsfri nok til at indse, at al yderligere information vi kan få fra kroppens egne signaler, også selv om der kun er tale om et potentialer, må informationen betragtes som velkommen idet vi så ved at kroppe her accepteret og noteret en tidligere situation.

Den videnskabelige verden fortsætter med at forbedre bio-feedback teknologien, ligesom alle andre ting bliver enten mindre og mindre. På samme måde gælder det i bio-teknologien “at lytte efter det, som endnu ikke kan høres med det blotte øre.

Det er let at vende sig væk fra noget, der lyder underligt, eller for godt til at være sandt eller simpelthen er for skræmmende!

Desværre giver mange mennesker ikke biofeedback en chance, før alt andet er muligheder er udtømt, penge brugt på forskellige medicinske eksperimenter og medikamenter.

Men det er aldrig for ikke for sent for nogen… Biofeedback er et præcist, effektiv og vigtigst af alt, dedikeret værktøj til at hjælpe folk med at tage kontrol over både krop og helbred.

Biophilia et system, der er muliggjort af årtier intens forskning, 

BIOPHILIA kan sammenlignes med Pathomorphology, Microbiology, Biochemistry, Immunology, Phamacology, Organ Preparation, Nutraceuticals og analysesystem i klinisk medicinsk database.

Bio-resonans eller NLS-diagnostik sigter mod at tilegne sig alle information om din nuværende helbredstilstand ved hjælp af computer og specielle lytte programmer.

Denne måde giver et objektiv billede af tilstand i:

  • kropsvæv
  • dine celler
  • kromosomer
  • og endda hormonerne

som afkodes øjeblikkeligt i form af specifikke prognoser og anbefalinger, som overføres i protokoller, der gemmes og kan sammenlignes med senere testresultater.

Bio-resonans - Biofeedback terapi

Biofeedback-teknologien tager sig både af ubalance og smerter, men gør det uden på nogen måde at skade hverken organer eller kropsvæv, men udelukkende for at forbedre dem.

Der er intet negative kendt ved biofeedback-teknologi… den bare så langt væk fra den moderne medicin, som de fleste kender og normalt bruger…

Derfor er Biofeedback-teknologiens fine fordele næsten ukendt i vores del af verden.

Hvor vidunderligt ville det ikke være at have et biofeedback-system i lokalområdet, hvor du kunne hjælpe børn, forældre, bedsteforældre, venner og naboer af med diverse problemer eller skader, fx tandsmerter, fordøjelsesproblemer, manglende frugtbarhed og så mange af de andre almindelige kendte problemer, som folk går og døjer med dagligt .

Det er vigtigt at begynde at forstå den nye teknologi og bruge den flittigt for at få et mere realistisk billede af den nuværende livssituation som muligt. Hvis du ikke mener at have eller vil bruge det nu, så kommer der en dag i fremtiden, hvor du får brug for en såkaldt ”second opinion”, dem møder vi på vores vej gennem livet.

Når du er klar er vi klar. Brug tiden på at vide og forstå at ved at, bruge hjernen og centralnervesystemet som udgangspunkt for at finde data på en situation…bruge vi dine egne data til at sende de terapeutiske frekvenser tilbage til personen VIA Bio-resonans headset.

Hvad siger de patienter vi har behandlet I vores klinik?

Mr. Alejandro Schultz has been relieved of pain after 8 months of herniated disc herniation and shared this experience with you

Mr. Alejandro Schultz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Mrs. Phoebe Saunders

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Mr. Samuel Sanders

Målet med både regenerativ og anti-aldrende medicin er at optimere både levetiden og forbedre livskvaliteten.

Leave Your Phone Number, Our Experts Will Call You

Stem cells are the basic cellular building blocks of the bodies tissues and vital organs. They are found in all the body’s organs, tissues, blood, immune system and nervous tissue.

Information and Appointment Line