Neuropraktor

Neuropraktik forsat

Det neopraktiske system er en af de hurtigst voksende former for sundhedsbehandling i verden.

I vores behandling fokuserer vi på at finde årsagen til dine symptomer i stedet for at behandle selve symptomerne.

Som du måske ved, kontrollerer hjernen selv alt liv i kroppen, såvel hvert vitalt organ som væv og celler.

Der er ikke en eneste ting i kroppen, som hjernen ikke kontrollerer.

Inde i hjernen ligger hjernestammen, som er et hovedkontrolcenter.

Det ligger lige inden for hjerneskallen, og strækker sig lige ned i de to øverste nakkehvirvler i rygsøjlen. Hjernestammen fortsætter som rygforbindelse gennem resten af rygsøjlen.  

Hjernen og hjernestammen har et indviklet ledningssystem af nerveceller, de impulser (signaler) skal passere gennem de øverste nakkehvirvler og derefter ud til resten af kroppen.

Når kroppen udvikler symptomer og bliver syg, skyldes det oftest en fejljustering i de øverste to til fire nakkehvirvler.

Denne fejljustering kan lægge tryk på hele centralnervesystemet og skabe forstyrrelser i hjernens vitale beskeder, som skulle hjælpe kroppen med at heale.

Forstyrrelsen i beskederne resulterer i dårlig funktion i hormoner, blodtryk, åndedræt, mavesyre og andre processer I kroppen.

FORSTÅELSEN AF SUNDHED

Hvad er sundhed, og hvor kommer den fra?

Hvad er sygdom, og hvor kommer den fra?

Begge tilstande gør os i stand til forstå processen med at genvinde vores sundhed.

Jeg håber du vil gøre det til din personlige opgave at finde dit sande sundhedspotentiale og bestræbe dig på at skabe det bedste potentiale i dit liv.

Cyklusser i kroppens genopbygning 

Bemærk at disse ord er lige så sande nu, som de var for år tilbage.

Naturens love forbliver de samme. Det tager tid at gå fra sundhed til en anormalitet, og det vil også tage tid at genoprette kroppens sundhedstilstand. 

Hvad menes der med genoprette?

Det betyder i billedsprog at gå en hvilken som vej ned ad gaden og se på alle vinduerne og så vende om og gå hele vejen tilbage, indtil du når startstedet.

Alt det du så på vejen ud, er der også på vejen tilbage.

Når patienter får neopraktisk behandling, sker det ofte, at de får symptomer som ikke har manifesteret sig i måneder, ja år forinden. Deres første indtryk er, at de får det værre. Men sandheden er, at de genopbygges ved at gå gennem adskillige stadier, som førte dem til deres sygdom. Tidsfaktoren er vigtig i opbygningen. 

Hvis sygdommen har været under udvikling i en del år, skal patienten ikke altid forvente at nå normaltilstanden på kort tid.

Ligesom det tog tid med patientens tilstand fra sundhed til stor grad af anormalitet, tager det tid at restaurere fra det anormale til sundhed.

Den tid der går med genopbygningen svarer ikke altid til den tid det tager at udvikle sygdommen.

 Almindeligvis kan man dog sige, at akut sygdom responderer hurtigt, mens kroniske tilfælde over lang tid er længere om det.

Nogle anormaliteter viser en kraftig involvering af væv, andre en meget lille involvering.

I enhver involvering af væv, skal strukturerne gå de forskellige trin tilbage som de gik frem.   

Hvad gør neopraktoren?

Neopraktikeren er grundigt trænet i at opdage hele kroppens anormale position, og især rygsøjlens hvirvler.

Han er ydermere trænet i teknikker til at genoprette de forskellige kropsdele og hvirvler til deres normale position. 

Hvad kan jeg forvente ved at gennemgå en behandling?

Vigtigt at huske:

Rygsøjlen og hele kroppen udsættes almindeligvis for mere eller mindre pres I dagligdagen, og det er almindeligt, at hvirvlerne finder tilbage til deres gamle anormale position.

Derfor kan en justering være nødvendig efter en behandling.

Husk, at væv skal ofte gendannes for at hvirvlerne kan holde deres normale position. Se Aqua Collagen K2. på http://www.qur4.com

Når væv, måske i årevis har været i en unormal tilstand på grund af et gradvis stigende tryk på nervefibrene, skal det have tid til vende tilbage, via de forskellige stadier de gennemgik hen imod den unormale tilstand.

Alt dette tager tid, og patientens tålmodighed bliver altafgørende, baseret på viden om, at alt går fremad som det skal.

Gradvis tilbageføring

Der er således en gradvis tilbageføring i hvirvlernes position fra det maksimalt unormale til det tidspunkt, hvor de igen sidder normalt.

Der er også en tilbageføring i vævets tilstand, når der igen modtager signaler (forsyning) fra de før indeklemte nervefibre.

Vævet har langsomt udviklet sig anormalt og skal finde vej tilbage ad de samme stadier der førte til det anormale.   

Forskellige stadier.

Forskellige stadier af en sygdom, øger også de forskellige symptomer, og imens ”orden” vender tilbage, kan symptomer fra måske år tilbage dukke op igen.

Hvis en hvirvel vender hurtigt tilbage på sin normale plads, dukker der måske et væld af symptomer frem på én gang, og patienten vil derfor tro, at det bliver værre. Men faktisk ser situationen særlig lys ud på dette tidspunkt, og det skal patienten være helt klar over, så han/hun ikke stopper den neopraktiske behandling her.  

Spørgsmål: Efter at hvirvlerne er sat på plads og vævet er forbedret, hvorfor beder neopraktoren så patienten om at holde sig fra enhver kropsbehandling udefra i tre måneder?

Svar: Det der reelt sker efter man er rettet op er, at hvirvlerne er vendt tilbage til deres normale tilstand og alle signaler fra hjerne til krop igen flyder med normal hastighed og styrke, har både ligamenter og muskler en rigtig god mulighed for at genvinde deres normale tone, og det tillader dem at holde hvirvlerne næsten i en mere normal position … og dette tager tid.  

Det kan ikke understreges nok, at det er her patienten skal fortsætte den neopraktiske proces, for her opnår man resultater, som er til det bedste.

Det er irrelevant om sygdommen har været længe, eller det er en akut tilstand.

Der skal ske en tilbageføring af hvirvlernes position for at kunne genvinde signalhastighed og styrke, uanset hvilken strukturel eller funktionel forandring der er sket.

Hvis dette er sandt, må der blive en tilbagegang af symptomerne. I akutte tilfælde sker det måske i så lille grad, at det ikke mærkes.

Endelig, enhver neopraktisk patient bør kende nødvendigheden af at fortsætte med det neopraktiske proces’, selvom de ikke mærker fremskridtene dag for dag, eller selvom de måske synes tilstanden er forværret.

Det er nødvendigt at give kroppen denne periode med genopretning, og ikke lade midlertidigt mismod forhindre den optimale sundhed du kan opnår hvis du bare fortsætter.  

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *