Birgitte Albriksen

Det har altid været min passion at hjælpe andre til en bedre livskvalitet både fysisk, mentalt og sjæleligt, og her starter man med sig selv. Jeg har været langt omkring i verden ang. helbredsgivende behandlinger og kost.I min optik kan man ikke “rammes” af en sygdom, det kan man af en bil eller et lynnedslag – hvorimod sygsom udvikler sig, når kroppen er i ubalance. 

Jeg ved der skal megen nytænkning til for at optimere befolkningens forståelse af og bevidsthedsgørelse omkring sundhed, men det er aldrig for sent at starte.   

I mit møde med QUR4 bliver min horisont og viden for hver dag udvidet betydeligt, hvad angår kroppens funktioner og dens virkelige behov for at holde sig sund. Og samtidig med jeg som coach formidler Qur4`s koncept til andre, får jeg også selv hjælp, hvem vil ikke gerne det?Det er en meningsfyldt win-win beskæftigelse med sigte både her og nu samt ud i fremtiden. Det foregår sammen med dejlige engagerede mennesker, så jeg kan slet ikke lade være.        

Kontakt mig for mere information 

Birgitte Albrecthsen

Roskilde

Hjertetsvej@gmail.com

telefon: 28117611

Leave Your Phone Number, Our Experts Will Call You

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

Information and Appointment Line