Alt, hvad vi tror, vi ved om aldring... Er ved at ændre sig

Over hele kloden arbejder forskere på behandlinger og terapier, der er designet til at udvide sunde menneskelige levetider langt ud over, hvad vi kender i dag. 

Vil du hjælpe med at uddanne verden om denne kommende revolution?

COACHEN I QUR4

OM UDDANNELSEN

Uddannelse er bygget op omkring den sidste nye forskning 

Der blive sat stort fokus på den mentale del som skyggesider og den ny populære trend i USA – nemlig livsdesign. Livsdesign hjælper dig til at kunne designe dit og andres liv og slutte fred med gamle mønstre, som står i vejen for din og andres sunde livsstil – både fysisk og psykisk!

Det handler ikke bare om at få den rigtige madplan, men om at finde ud af, hvad der forhindrer dig og andre i at spise sundt. Omvendt vil denne uddannelse gøre dig til mester i livsforståelse på et højere plan, hvor du vil opleve, at alt i livet kommer af dine handlinger. 

Du vil gennem 8 måneder blive undervist i kostprincipper, coaching og de psykologiske barrierer for at opretholde den sunde livsstil. Du bliver således kvalificeret til at varetage kostvejledning på et professionelt plan både i eget hjem, hos din familie og kliente

Leave Your Phone Number, Our Experts Will Call You

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

Information and Appointment Line