Shela Fozzi

Efterfølgende uddannet eksamineret lydhealer v. Githa Ben David i 2015. Lyd, Vokal Lydhealing er et kraftigt redskab til at eliminere de følelser, der er i vores krop, som forhindrer os i at være tilfredse i livet, og forløsende af gamle følelsesmæssige traumer.

For 3 år siden kom de æteriske olier fra Dorterra ind i mit liv, blev uddannet aromaterapeut, som er en blid massage med olierne, bruger i dag olierne i alle mine behandlinger.

Arbejder i dag med alt dette i min klinik ZEN, hvor jeg som clairvoyant arbejder holistisk tænkende, og bruger alle mine værktøjer til mine klienter, men jeg manglede noget, så mine klienter ikke kun højnede deres bevidsthed og selvudvikling.

Og her møder jeg så Frank og Elisabeth, og deres fantastiske produkter, der går så dybt ind i vores kroppe, at de er med til at ( jeg selv ) og mine klienter kan opnå fysiske varige resultater, på en enkel og overskuelig måde, da deres produkter tager fat i roden af den ballade der er skabt i kroppen.

Jeg er taknemmelig for Frank og Elisabeths ihærdige arbejde med at skabe disse revolutionerende produkter der ikke kun symptombehandler, men kan ændre ubehagelige tilstande i kroppen og være med til at skabe en bedre verden uden angst og smerte.

Klinik Zen (Ribe)
Shela Fozzi
Kontakt
mobil 2537107

email: Shelafozzi@gmail.com

Leave Your Phone Number, Our Experts Will Call You

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

Information and Appointment Line