Our Blog

Velkomen til Qur4’s blog

Klinik Aniara

Derfor tager al rådgivning udgangspunkt i at du har det godt, at din krop fungerer og tjener dig vel, og dernæst tager man fat i al det man kan gøre

Neuropraktor

Neuropraktik forsat Det neopraktiske system er en af de hurtigst voksende former for sundhedsbehandling i verden. I vores behandling fokuserer vi på at finde årsagen til dine symptomer i stedet

Baastrup’s Sign (Kissing Spine) and Back Pain

Mr. Alejandro Schultz has been relieved of pain after 8 months of herniated disc herniation and shared this experience with you

–AGE-LESS–

Beskriv dele af alderdoms processen “senescent celler” 

Den kan beskrives som dysfunktionelle (senescent) celler, som fremmer andre kendetegn og tilskynder andre celler til at blive miste dele af deres hukommelse (senescent), hvilket får dem til at ophobes med alderen.

Derfor er fjernelse af disse celler, blevet en prioritet inden for AGE-LESS bio-teknologi forskning.

Men hvad er “senescent” celler?

Når du bliver ældre, kommer stigende antal af dine celler ind i en tilstand, der kaldes senescence.

Senescent celler opdeler eller understøtter ikke det væv, de er en del af; 

I stedet udsender de en række potentielt skadelige kemiske signaler, der tilskynder nærliggende og raske celler til at komme ind i den samme senescent tilstand.

Deres tilstedeværelse medfører mange problemer:

  1. De reducerer vævsreparation
  2. Øger kronisk betændelse “inflammation”
  3. Sidst men ikke mindst, øge risikoen for kræft og andre aldersrelaterede sygdomme.

Senescent celler vil normalt ødelægge sig selv via en programmeret proces kaldet Apoptose, de fjernes også af et sundt og velfungerende immunsystem, Imidlertid svækkes immunsystemet med alderen, og et stigende antal senescentceller undslipper denne proces og begynder at ophobes i alt væv i kroppen.

Da folk før eller siden når op i alderen, har de et betydeligt antal af disse senescent celler opbygget, hvilket forårsager kronisk betændelse og skade på de omkringliggende celler og væv.

 

Hvad sker der?

Celler oplever konstant stress og skader fra eksogene og endogene kilder, og deres responser spænder fra fuldstændig helbredelse til celledød.

prolifererende celler kan initiere en yderligere reaktion ved at vedtage en tilstand af permanent cellecyklus-stop, der kaldes cellulær senescens.

At forstå årsagerne og følgerne af cellulær senescens har givet ny indsigt i, hvordan celler reagerer på stress, især genotoksisk stress, og hvordan denne cellulære reaktion kan påvirke komplekse organisme-processer såsom udvikling af kræft og aldring.

Disse senescentceller er en af nøgleprocesserne i udviklingen af den aldring vi kender så god

Pas på din krop ... det er det eneste sted du har at bo

Og alle verdens penge kan ikke købe dig godt helbred tilbage.

Billede af Sorø sø.  

Efterlad dit telefonnummer, vores eksperter ringer til dig

Vi lever ikke længere under forhold, som vores kroppe oprindeligt er bygget til.

De fleste mennesker i vores moderne samfund lever i dag under store fysiske, mentale og kemiske belastninger. Ødelagte, stærk forringet eller forarbejdet fødevare er medvirkende årsag til en større og større del af befolkningen har mangel sygdomme eller lette til kroniske sygdomme.

Information and Appointment Line