Hvorfor arbejder vi sammen

For at øge folkesundheden gennem viden og ærlige produkter

 

Forøge evnen til at navigere

QUR4 ønsker at øge folks evne til at navigere inden for de mange sundhedsmuligheder der tilbydes fra både den etableret som den alternative verden

Udfylde det måske manglende led forståelse mellem gode og mindre gode muligheder, ligeledes gode mindre gode produkter.

Forøg slutbrugerens viden: hvordan man prioriterer produkter/behandlinger sammenlignet med egen situation.

Vide, hvor man henvender sig for bedst/præcise sundhedsløsninger for mindst mulige ressourcer.

QUR4s kæphest er uddannelse.

Viden om, er den bedste måde at tage sig af sig selv og ens familie på.

QUR4-coaches er kvalificerede, uddannede og opdaterede med nyeste videnskab og de mange muligheder inden for sundhed og kan være din betroede rådgiver mellem etablere traditionel medicinsk behandling, alternative tilbud og dine egne muligheder for at tage handlinger og ansvar for din egen situation.

Our Vision, Mission and Values

Vores Mission

Vi er et team af specialiseret “håndværkere” indenfor sundhed.

Vi formulerer og producerer special produkter til at forbedre folkesundheden.

Målet er at få kunderne til at forstå deres situation og hvad de skal gøre for at opnå det maksimale sundhedsresultat.

For at ændre den grundlæggende idé om sundhed skal vi uddanne almindelige mennesker.

Skrive en forståelig manual til den menneskelige krop

Vores Vision

Der er brug for et reelt skifte i forståelsen af kroppens operative systemer, og mange lidelser er unødige og kan forholdsvis nemt løses

Paradigme skifte 

Fra krop, Sind og ånd og kosttilskuds konceptet, til en model hvor den enkelte involveres i løsningen, og forstår hvorfor og hvordan den virker.

Ændre ideen om:

 1. Hvem der gør, hvad og hvorfor.
 2. hvad der kan gøres anderledes .
 3. hvem der er i kontrol.

Der er kun en person i denne verden der virkelig er interesseret i dig… og det er dig selv.

Søg altid efter den nødvendige viden… jeg vil have dig til at stille tre spørgsmål næste gang du hører en ekspert præsentere dig for en statistik eller en undersøgelse.

 1. Hvor ved du det fra?

    2. Hvordan har man målt det?

    3. Hvordan kan vi overføre den undersøgelse til vores samlet kontekst?

Our Values

Vi tror på at opbygge tillid, ærlighed gennem uddannelse og høj etik og livslange forhold til både vores slutbrugere og partnere.

Alt på vore planet opererer efter et DNA

GØR EN FORSKEL MED QUR4

QUR4 vil gerne være med til at gøre verden til et bedre sted med en sundere befolkning. 

Den helbredsmæssige globale krise vokser med uhyggelig fart. Selv yngre mennesker får i stigende omfang livsstilssygdomme, tarmproblemer, allergier, astma, mentale udfordringer som stress og depression, og mange mennesker defineres nu som overvægtige eller decideret fede. 

Samtidig er verdens regeringer presset af stigende medicinpriser og en generelt højere levealder, hvorfor prioriteringer  i sundhedssystemet må foretages benhårdt. Der er simpelthen ikke råd til det hele.

Vi har et system, hvor tilbud om behandling baseres på regerings bestemte kriterier for, hvor god en behandlingsprognose er, udfra livsstil, alder, sygdomshistorie, sociale forhold mm.

En prioritering ingen bryder sig om, men som gør det bydende nødvendigt at lære den enkelte, og ikke mindst kommende generationer, at passe godt på sig selv og holde kroppen i god stand.

QUR4 ønsker at være en seriøs partner i denne nødvendige udvikling, og har derfor udviklet et koncept baseret på den enkeltes mulighed for at deltage og involvere sig på flere niveauer. Det strækker sig fra blot at anbefale vores produkt sortiment til den nære omgangskreds, til decideret at uddanne sig til det niveau der passer til en, og dermed også blive bedre rustet til at hjælpe både sig selv og andre.

Er du klar til dit valg? Udfyld venligst en email hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du gerne vil være med i denne udvikling med QUR4, og du vil blive kontaktet.

ØNSKER DU AT STARTE DIN EGEN FORRETNING

Som forhandler af QUR4 produkter, også kaldet selvstændig COACH 

(COACH TRAINEE), vælger du selv omfanget af dit arbejde. Vores unikke produkter og løsninger  er kun tilgængelige gennem QUR4 Coaches.  

Når du har bestemt dig for at blive en del af QUR4, vil du få din egen mentor, en der allerede har erfaring med QUR4, som vil give dig al den nødvendige vejledning og oplæring, der skal til for at komme i gang.

Fordele som uafhængig Coach. 

 • Man bestemmer selv arbejdstid og arbejdsmængde
 • Man kan skabe sin egen forretning eller supplere sin eksisterende indtægt
 • Man får adgang til QUR4 ` unikke uddannelsesprogram & produkter. 
 • Man bliver en del af et globalt vidensnetværk 
 • Man får adgang til oplæring og støtte fra sin personlige mentor, både i forbindelse med opstart og undervejs 

Det er meget oppe i tiden at kunne arbejde hvor som helst uden høje omkostninger og med gode indtjeningsmuligheder. Med QUR4  kan du netop nyde godt af den frihed og fleksibilitet, der følger med at være selvstændig, og det er helt uden økonomisk risiko.

Som selv­stændig kan du nemlig  vælge, hvor og hvornår du vil arbejde. Du kan arbejde både til gavn for andre og dig selv.  

MINIMALE OMKOSTNINGER 

Det koster normalt en hel del at starte egen virksomhed, men med denne model, behøver du ikke investere i andet end at lære produkterne godt at kende samt i din egen uddannelse undervejs. Du har ingen udgifter til varelager eller kontor, og du kan i princippet arbejde fra hele verden. Du formidler alene rådgivning mellem QUR4 og dets kunder og interesserede partnere 

INTET LØNLOFT 

Som lønmodtager er du ofte begrænset af standard løntrin, der gør det vanskeligt at ændre og bedre dine økonomiske forhold.

Med QUR4 kan du opbygge din egen kundeportefølje, en gruppe af mennesker der nyder godt af den vejledning du og QUR4 i fællesskab leverer til deres forskellige livsstadier og udfordringer, og som derfor vedbliver at være dine kunder i årene frem.

Vores løsning er meget simpel – jo større indsats du gør, desto større bliver din belønning. Du får støtte, markedsføringsmateriale og uddannelse hos QUR4. 

ET NYT KAPITEL

Når du starter din egen virksomhed, giver du dig selv gode forudsætninger for at realisere dine drømme og forme dit arbejde og din hverdag ud fra dine egne mål.

Network Marketing er en forretningsmodel, hvor din baggrund, for eksempel uddannelse eller tidligere erfaring, ikke er afgørende for, hvilken succes du får.

I stedet er din forståelse og lyst (drivkraft), dine personlige ambitioner og ikke mindst din egen arbejdsindsats de afgørende succesfaktorer.

Qur4's teamet

Frank L. Christensen
 
Trained old School chiropractor, acupuncturist, he studied microbiology in Canada and have excellent know how within the chiropractic field in Asia
 
This knowledge lead to that Frank developed a new advance psychological treatment system, called “Neuropractic”.
 
Neuropractic:
Is resetting the brain’s normal way of handling any physical issues! by removing disturbance in the communication between the brain and body, so that the body can heal naturally without the use of any dangerous drugs or unnecessary surgery
 
Frank are also a popular Lecturer, a opportunistic opinion leader and finally a groundbreaking product developer!
 
Frank has a spiritual approach to the universe and its possibilities, and many ideas and knowledge come from a greater universal consciousness and personal spiritual events.

3 årtiers erfaringer hjælper os med at holde dig frisk

At holde din krop i en super tilstand hele livet… er din første og største pligt …

Hvis du ikke passer godt på dig, vil du ikke være i stand til at holde dit sind ungt, stærk og klar.
 • At lære, er begyndelsen til rigdom.
 • At lære er begyndelsen på sundhed.
 • At lære er begyndelsen på spiritualitet.
Søge viden, kontrollerer viden og anvend viden = forståelse…
Er hvor mirakel-processen begynder.

Efterlad din navn og telefon nr. eller skriv os en email

Vi lever ikke længere under forhold, som vores kroppe oprindeligt er bygget til.

De fleste mennesker i vores moderne samfunds i dag, er i den grad    belastet af fysiske, mentale og kemiske omgivelser.

Vores fødevare er ødelagte, eller i bedste fald, stærk forringet og i værste fald så stærkt forarbejdet ”færdigmad” at det næppe kan kaldes mad.

Dette faktum en af de væsentlige årsag til, en større og større del af befolkningen har mangelsygdomme eller lette til kroniske sygdomme.

Da de fleste af os lever med disse ubeviste daglige belastninger, har de fleste af os også sygdomme i både ryg og led samt kroniske inflammationer i kroppen.

Hvis disse sygdomme/problemer blev opdaget og fjerner i tide, så vil kroppen kunne fungere normalt igen… ofte vil dette også have en super positiv påvirkning af både sindet og humøret.

Hvordan kroppen reagerer, når man begynder at lave en sådan søgen og finden, og hvor lang tid det tager før bedring bemærkes, afhænger af hvor længe problemet har været, alder, livsstil og opfølgning / coaching af behandlingsplanen.

Det er netop disse tre ovennævnte faktorer, der ændrer styre-signalerne i kroppen og dermed skaber fejlfunktion både nervesystemet og på celleplan.

Information og aftale linje